Vier betaalbare medische alarmen die uw Medicare-plan kan dekken

Als u senioren in uw gezin heeft die liever alleen wonen, kunt u hun medische veiligheid maximaliseren met behulp van een medisch waarschuwingssysteem. Deze waarschuwingssystemen geven u niet alleen gemoedsrust, maar zorgen ook voor 24/7 bewaking van senioren, zodat u altijd beschikbaar bent om te helpen.

Hier zijn de vier systemen die u regelmatig toezicht houden op uw dierbaren

Soorten medische alarmen De Medicare Covers

Het is moeilijk om te bepalen wat en wat niet is inbegrepen of wordt gedekt door Medicare. Hoewel een medische waarschuwing of een medisch alarm onder de categorie medische apparatuur valt, biedt Medicare deel B geen korting op of financiële ondersteuning voor dit soort apparatuur. [1]

Maar door een Medicare Advantage-plan of andere aanvullende medicatie-gezondheidsplannen te kiezen, is het mogelijk dat u gedeeltelijke of zelfs volledige verlichting krijgt voor de kosten van medische alarmen. Hier zijn enkele opties die u misschien wilt bekijken.

1 - Lifeline: een naam van vertrouwen

Het reddingslijnsysteem is een product van Philips en het is een traditioneel medisch waarschuwingssysteem. [2] De apparatuur bestaat uit een polsbandwaarschuwingssysteem of een hanger met een voet die fungeert als luidspreker en ontvanger. Het AT & T-mobiele netwerk wordt gebruikt om te communiceren of signalen te verzenden en zorgt voor maximale dekking. Bovendien kunt u de apparatuur ook meenemen naar de wasruimtes omdat de noodknoppen volledig waterbestendig zijn.

Bovendien biedt Philips ook een gecombineerd pakket, GoSafe, dat zowel mobiele als thuisopties heeft. Ga veilig is een zeer geschikte optie voor senioren die vaak reizen, omdat het systeem de dichtstbijzijnde wifi-signalen gebruikt voor communicatie. In geval van nood zal Philips een audiosignaal of waarschuwing sturen om alle medische personen om u heen te waarschuwen zodra ze arriveren.

Lifeline-systemen hebben een effectief bereik als u ze thuis wilt gebruiken, en ze kunnen de stemmen oppikken met verschillende variaties van geluiden of volumes. Op deze manier kunt u de maximale veiligheid van uw dierbaren garanderen.

Het minimale (thuis) monitoringpakket begint bij $ 29,95 per maand en de apparatuur kost $ 50. De maandelijkse kosten voor de GoSafe-optie bedragen echter $ 54,95, terwijl de apparatuurkosten $ 149 bedragen.

2 - Bay Alarm Medical: de goedkoopste optie

Het basispakket voor in-home monitoring begint bij $ 19,95 per maand. Bay Alarm Medical biedt u de meest geschikte bewakingsopties op basis van uw behoeften en budget. [3] Ze bieden drie soorten systemen:

• Mobiele GPS-helpknop vergezeld van GPS-tracking.

• In-home met ontvanger en polsknop of hanger.

• In-car Medical Alert dat niet alleen medische noodgevallen beheert, maar ook auto-ongelukken opspoort. Het is ontworpen om te worden aangesloten op een 12 volt-aansluiting.

Bovendien kunt u tegen meerprijs automatische valdetectie krijgen. Het in-home-systeem heeft verschillende functies, zoals een bereik van 300 meter en waterdichte belknoppen. Deze optie is zeer geschikt voor senioren met een lichamelijke beperking en die hun tijd meestal thuis doorbrengen. Het basisstation werkt met kabelverbindingen, VoIP en vaste lijnen en is zeer eenvoudig te installeren. Snelle reactietijden zorgen ervoor dat er altijd een getrainde telefoniste is, zodat u gemakkelijk met de juiste mensen verbonden kunt zijn wanneer u belt. Bovendien kunt u met de resetknop de onbedoelde oproep binnen 15 seconden na het indrukken van de knop annuleren om verwarring of onnodige paniek te voorkomen.

3 - MobileHelp: het alarm van de beste kwaliteit

MobileHelp biedt niet alleen verschillende pakketten aan, maar hun apparatuur is van prima kwaliteit. Hun monitoringsystemen bieden verschillende opties voor monitoring op afstand en in huis. MobileHelp is een uitstekende optie voor senioren en mensen met een handicap die in stedelijke gebieden wonen of een actieve levensstijl hebben. Zowel opties voor thuis als op afstand werken via mobiele verbindingen.[4]

Het "klassieke" in-home-systeem werkt via een basis en een polsbandje / hangende knop, terwijl een mobiele verbinding wordt gebruikt om signalen te verzenden. "Solo" biedt mobiele GPS-tracking. "Smart" werkt via de integratie van Samsung smartwatch en de services van MobileHelps. Dit geeft u extra functies, waaronder het volgen van activiteiten. Het "duo" -pakket is een combinatie van solo- en klassieke systemen met maandelijkse kosten van $ 41,95 .

De operators van MobileHelp zullen u doorverbinden met de meest geschikte noodcontacten, afhankelijk van de situatie. Bovendien is de assistentie beschikbaar in alle 50 staten van de VS en heeft u geen vaste lijn nodig om de dekking te krijgen.

4 - LifeStation: maximale waarde voor prijs

Het Life Station bestaat ook uit de basisuitrusting, waaronder een hangende belknop / polsband en een basisstation dat is aangesloten op een vaste lijn. De gebruikers beoordelen Lifestation als eenvoudig op te zetten, betrouwbaar en betaalbaar. Naast dit model zijn er nog twee andere modellen:

• Life Station Plus dat werkt via mobiele verbindingen

• Life station Mobile die werkt met een GPS voor actieve gebruikers

Het mobiele model heeft geen basisstation nodig. Het helpt de operators en Life Station om uw geliefde of uzelf te lokaliseren in geval van nood. Bovendien hebben de belknoppen een valdetectie die de levensfase automatisch op de hoogte stelt in geval van een dergelijke gebeurtenis.[5]

De in-home-systemen hebben een bereik van 300 voet en waterdichte knoppen. De batterij van de mobiele hardware kan tot vijf dagen meegaan als deze volledig is opgeladen. Om maximale betrouwbaarheid te garanderen, houdt Life Station bovendien wekelijkse stiltetests van alle systemen.

Kort gezegd

Of uw Medicare-verzekering nu wel of niet de uitrusting van de maandelijkse kosten van het medische waarschuwingssysteem betaalt, het is altijd een zeer voordelige investering. U kunt de kans op ernstige complicaties bij een val of andere medische aandoeningen verkleinen als u beschikt over een betrouwbaar medisch waarschuwingssysteem.

Begin met de beschikbare waarschuwingssystemen en kijk welke optie voor u geschikt en betrouwbaar is om maximale veiligheid en gemoedsrust te bieden. U kunt ook met uw verzekeringsmaatschappij praten om te zien hoeveel u moet betalen om een betrouwbaar en uitgebreid waarschuwingssysteem te krijgen om de maximale bescherming voor uw dierbaren te krijgen.

Last but not least is het beter om op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare opties. U kunt altijd zoeken op online platforms en de kosten en voor- en nadelen van elke beschikbare optie vergelijken.

[1] https://ehealthinsurance.com/medicare/coverage-all/does-medicare-cover-medical-alert-systems

[2] https://www.lifeline.philips.com/

[3] https://www.bayalarmmedical.com/medical-alert-system/

[4] https://www.mobilehelp.com/pages/how-they-work

[5] https://www.lifestation.com/

Cheap Dental Implants for SeniorsAffordable Dental Implants DentistsSingle Tooth Dental ImplantDental Implants for Seniors

Related Topics (Ads):

Cheap Dental Implants for SeniorsAffordable Dental Implants DentistsSingle Tooth Dental ImplantDental Implants for Seniors

Related Topics (Ads):

Did You Know That?

Give Us A Like On Facebook

You can use willow bark for pain relief instead of aspirin. The secret to pain relief may be in your backyard. For centuries, willow bark has been used as an alternative to aspirin. The active ingredient in the bark, salicyl, turns to salicylic acid and is more gentle on the stomach than over-the-counter aspirin. But before you throw out all of your aspirin, here’s 7 household aspirin uses you never knew about.

ADVERTISMENT

Alexander Pomroy

I’m obsessed with helping people find better deals and channel my obsession into new stories for Wealthy Netizen. When I’m not writing up new buying guides, I spend my time outdoors skiing or jogging or in the gym pumping iron.

Did You Know That?

Give Us A Like On Facebook

You can use willow bark for pain relief instead of aspirin. The secret to pain relief may be in your backyard. For centuries, willow bark has been used as an alternative to aspirin. The active ingredient in the bark, salicyl, turns to salicylic acid and is more gentle on the stomach than over-the-counter aspirin. But before you throw out all of your aspirin, here’s 7 household aspirin uses you never knew about.

Kosteneffectieve medische alarmenToezichtsystemenGedekt waarschuwingssysteemKwaliteitsalarm

Related Topics (Ads):

Kosteneffectieve medische alarmenToezichtsystemenGedekt waarschuwingssysteemKwaliteitsalarm

Related Topics (Ads):

© WealthyNetizen.com All Rights Reserved. About | Privacy Policy | Terms of Use | Contact | Site Map