Diabetische mensen en de beste ADA-richtlijn maaltijdplannen voor hen

Mensen met diabetes weten dat het erg moeilijk kan zijn om een goed voedingsplan te kiezen. De insulinespiegels in ons bloed en het voedsel dat we consumeren, zijn recht evenredig met elkaar. Dus als u uw bloedsuikerspiegel onder controle wilt houden, moet u een gematigd en gezond dieet volgen.

U kunt uw gezondheid op lange termijn in goede conditie houden als u zich aan een regelmatig dieet houdt dat de insulinespiegels in uw bloed niet voedt. Maar het is niet zo eenvoudig om voor de lange termijn een aanbevolen evenwichtig en gezond dieet te volgen. Een maaltijdbezorgservice kan in dit geval nuttig zijn. Er zijn veel bedrijven die aanverwante diensten aanbieden en het voor diabetespatiënten een stuk gemakkelijker maken. [1] Hier is een vergelijking van enkele ervan.

Hallo Fresh

Begon zijn activiteiten in 2011, het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het bezorgen van maaltijdpakketten. Oorspronkelijk begon het bedrijf in Berlijn, en het is een project van chef-koks die het idee van zelfgemaakt gezond eten promootten. Het bedrijf is nu over de hele wereld actief met verschillende voedselverpakkingen / -modellen volgens de lokale markten. [1]

Hun basisplan omvat een maaltijdbox voor het serveren van twee personen, en deze kan in 30 tot 40 minuten worden gekookt. Dan is er een snelle maaltijdbox, die in 20 minuten of minder kan worden gekookt.

Er zijn ook maaltijdplannen voor vegetariërs. Het Veggie-plan omvat drie vegetarische maaltijden die het bedrijf in één week bezorgt voor $ 8,99 per portie. Het gezinsabonnement is het meest economische maaltijdpakket van het bedrijf, inclusief een maaltijd voor vier personen (drie porties per week), terwijl elke portie $ 7,87 kost.

Voor diabetici zijn deze vegetarische maaltijden een uitstekende manier om te zorgen voor een aanbevolen inname van vezels en koolhydraten. Deze maaltijdschema's bevatten ook vlees en het is voor diabetespatiënten goed als ze de aanbevolen hoeveelheid vlees consumeren. Overmatig natrium uit verwerkt of rood vlees en verzadigde vetten wordt echter niet aanbevolen voor diabetici. Het goede is dat het bedrijf u de maaltijdboxen laat kiezen op basis van uw behoeften, en de vervangende of opt-out-optie is altijd beschikbaar.

Sun Basket

Het beste van Sun basket zijn hun gezonde en biologische ingrediënten in hun maaltijdpakketten. Het bedrijf biedt verschillende maaltijdpakketten aan op basis van voedselvoorkeuren zoals Paleo, Veganistisch, diabetesvriendelijk, enz. [2] Net als Hello Fresh zijn de recepten ook producten van een voedingsdeskundige en een chef-kok die samenwerken om hun klanten gezond eten te geven tegen een zeer betaalbare prijs. kosten.

Hun minimumprijs voor elke portie is $ 10,99, inclusief overheerlijk en hormoonvrij vlees. Over het algemeen kost hun wekelijkse maaltijd $ 71- $ 87 voor twee porties. Afgezien daarvan biedt het bedrijf ook add-ons en "speciale maaltijden", waaronder zelfgemaakte sauzen en gesneden wortelen.

Het bedrijf biedt specifieke maaltijdplannen voor diabetespatiënten, waaronder Turkse Burgers (in sla verpakt) met Green Goddess Dressing, Green Harissa Sole, enz. Sun Basket richt zich voornamelijk op zeevruchten, mager vlees en biologische producten voor gezond eten. Hun pakketten bevatten minimaal vijf gram vezels en 15 gram eiwitten per portie.

Dit maakt het voor diabetespatiënten een stuk gemakkelijker omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de inname van voedingsstoffen. Bovendien, als u een mix van dingen of ingrediënten wilt hebben, kunt u met het bedrijf verschillende recepten mixen of matchen.

Verguld

Plated is een andere bezorgservice voor maaltijdpakketten met veel aanpasbare maaltijdplannen. Met Plated kunnen klanten zelfs voor een week kiezen uit twintig maaltijdplannen op maat, inclusief de desserts. Een van de meest aantrekkelijke dingen van Plated is dat ze hun klanten niet dwingen te kiezen uit drie tot vijf strikte maaltijdopties. In plaats daarvan kunnen klanten kiezen wat ze willen of wat bij hen past.

Ze blijven hun ingrediënten seizoensgebonden veranderen, en hun chef-koks mengen seizoensgebonden ingrediënten om je gezonde en heerlijke recepten te geven. Een ander heel opwindend ding over Plated is dat hun maaltijdplan / pakket $ 9,95 per portie kost, ongeacht uw voedingsbehoeften. Momenteel bieden ze een zeer "liefdevolle" deal aan, "je eerste doos voor twee nachten en twee porties", voor de prijs van $ 35,85.

Het bedrijf doet ook geweldig werk voor diabetespatiënten met zijn glutenvrije, caloriearme, koolhydraatarme en vegetarische recepten. Ze hebben ook een zoekfunctie waarmee klanten die niet goed zijn in de verhouding tussen ingrediënten, diabetischvriendelijke maaltijden kunnen kiezen. Last but not least kan iedereen met een minimale kookervaring de voedingspakketten van het bedrijf bereiden. Hun recepten duren nauwelijks 20-60 minuten.

Home Chef

Over het algemeen volgen deze voedingsbedrijven dezelfde standaardprocedure voor het opnemen van bestellingen en het bezorgen van voedsel. Home Chef werkt echter anders omdat het bedrijf unieke add-ons en andere diensten aanbiedt die niet door zijn concurrenten worden aangeboden. [3]

Hun minimumpakket begint met $ 7,99 voor elke portie, maar sta niet versteld van hun lage prijs, want ze geven je biologische en gezonde ingrediënten in hun maaltijdpakketten. Bij de meeste bedrijven kunt u uw maaltijd aanpassen door verhoudingen af te trekken of toe te voegen. Maar Home Chef stelt zijn klanten in staat om toe te voegen of minder wat ze willen, hetzij groenten of eiwitten.

Hun "pas het aan" -functie maakt het gemakkelijker voor diabetespatiënten om ingrediënten met hoog verzadigde vetten of koolhydraten te vervangen. Bovendien stelt de Home Chef zijn klanten ook in staat om hun maaltijdpakketten voor maximaal vijf weken te plannen, en geen enkele andere dienst biedt deze functie aan zijn klanten aan. Enkele van hun beroemde recepten voor diabetespatiënten zijn onder meer Siciliaanse kip met groene bonen en gegrilde honing-mosterdzalm met asperges.

Bottom Line

Een drukke levensstijl betekent niet dat je geen gezonde eetgewoonten kunt hebben. Het belangrijkste is dat diabetespatiënten voorzichtiger moeten zijn met hun dieet dan andere mensen. Het is belangrijk voor hen om gezonde eetgewoonten te hebben, waaronder gezonde vetten, vers fruit, peulvruchten, groene bladgroenten, enz.

Deze bezorgservices met maaltijdpakketten hebben het voor iedereen een stuk gemakkelijker gemaakt, ook voor diabetespatiënten, en hun diensten zijn "vredig" voor uw geest en portemonnee.

[1] https://www.everydayhealth.com/type-2-diabetes/diet/diabetes-meal-delivery-services-meet-ada-guidelines/

[2] https://www.hellofresh.com/how-it-works/

[3] https://sunbasket.com/how-it-works/

[4] https://www.homechef.com/how-it-works

Cheap Dental Implants for SeniorsAffordable Dental Implants DentistsSingle Tooth Dental ImplantDental Implants for Seniors

Related Topics (Ads):

Cheap Dental Implants for SeniorsAffordable Dental Implants DentistsSingle Tooth Dental ImplantDental Implants for Seniors

Related Topics (Ads):

Did You Know That?

Give Us A Like On Facebook

You can use willow bark for pain relief instead of aspirin. The secret to pain relief may be in your backyard. For centuries, willow bark has been used as an alternative to aspirin. The active ingredient in the bark, salicyl, turns to salicylic acid and is more gentle on the stomach than over-the-counter aspirin. But before you throw out all of your aspirin, here’s 7 household aspirin uses you never knew about.

ADVERTISMENT

Alexander Pomroy

I’m obsessed with helping people find better deals and channel my obsession into new stories for Wealthy Netizen. When I’m not writing up new buying guides, I spend my time outdoors skiing or jogging or in the gym pumping iron.

Did You Know That?

Give Us A Like On Facebook

You can use willow bark for pain relief instead of aspirin. The secret to pain relief may be in your backyard. For centuries, willow bark has been used as an alternative to aspirin. The active ingredient in the bark, salicyl, turns to salicylic acid and is more gentle on the stomach than over-the-counter aspirin. But before you throw out all of your aspirin, here’s 7 household aspirin uses you never knew about.

Hoe de bloedsuikerspiegel te verlagenKoop een bloedsuikermeterHoe de bloedsuiker onder controle te houdenVroege opsporing van bloedsuiker

Related Topics (Ads):

Hoe de bloedsuikerspiegel te verlagenKoop een bloedsuikermeterHoe de bloedsuiker onder controle te houdenVroege opsporing van bloedsuiker

Related Topics (Ads):

© WealthyNetizen.com All Rights Reserved. About | Privacy Policy | Terms of Use | Contact | Site Map